Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chrudim - V Pardubickém kraji začala sklizeň cukrové řepy. Potvrdil to předseda Okresní agrární komory v Chrudimi Jaroslav Kopista. Podle něj čekají...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Chrudim - Zemědělci na Chrudimsku mají už téměř sklizené veškeré ozimé ječmeny. Uvedl to předseda Okresní agrární komory v Chrudimi Jaroslav Kopista...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Chrudim - Zemědělcům v Pardubickém kraji se podařilo sklidit zatím asi 70 procent všech obilovin, přičemž nejlépe si vede Chrudimsko, kde je prý půda...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Pardubice - Žně v Pardubickém kraji skončily a s poměrně dobrým výsledkem. Potvrdila to ředitelka pardubické agrární komory Jarmila Vlasáková, podle...Celý článek »
vydáno před 10 let 36 týdnů
Chrudim - Současné sucho doprovázené silnými bouřkami pozdrželo významně sklizeň zemědělských plodin na Chrudimsku. Vyplývá to z vyjádření...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 hodin
Chrudim - Jarní práce na polích v regionu Chrudimska začaly se zpožděním tří až čtyř týdnů, což prý negativně ovlivní letošní úrodu. Alespoň to tvrdí...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Chrudim - S nadcházející žňovou sezónou bude na silnicích přibývat oplechovaných monster, která za úrodou budou přejíždět z pole na pole. ...Celý článek »