Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim –Výstavní síň Vodních zdrojů Chrudim, U Vodárny 137, prezentuje zajímavý soubor o historii zkoumání Železných hor. Vystaveny jsou mapy tohoto...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Jsou tu zas. Pravděpodobnější však je, že vlastně nikdy neodešli. Hovoří špatnou češtinou, neumí přesně formulovat, oč jim jde. Zkrátka a...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim – Vánoční svátky nejsou jen dny radosti a štěstí. Přihodit se mohou i věci, jež si nikdo nepřeje zažít. V den, kdy slaví svůj svátek svatý...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim/Sobětuchy - Více než dva kilometry silnice mezi Chrudimí a obcí Stolany spojuje modernizovaná komunikace. V uplynulých týdnech dostala...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Pardubice - Strážníci městské policie se i nadále a stále častěji setkávají s podomními prodejci, kteří nabízejí nové smlouvy na energii. Ne...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Výsledky šetření Policie ČR potvrdily, že společnost MND neměla nic společného s podomními prodejci, kteří v chrudimských ulicích v dubnu 2015...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Třemošnice - Město se připojilo k dalším obcím na Chrudimsku, kde začal platit zákaz podomního a pochůzkového prodeje. Zákaz přitom platí i ve všech...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Praha 7. dubna 2015 - Moravské naftové doly reagují na článek publikovaný na webu Chrudimskenoviny.cz. MND a.s. se distancuje od praktik podomních...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Pardubice - Nájezd podomních prodejců ze Středočeského kraje zažili někteří obyvatelé krajského města. Poměr jejich „úspěchu“ či neúspěchu, městská...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Ve čtvrtek po poledni si strážníkům stěžovala obyvatelka z ulice Víta Nejedlého, že tam jsou dva muži v černých oblecích, kteří...Celý článek »