Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 13 týdnů
Chrast - Policistům zdejšího obvodního oddělení ve spolupráci s chrudimskou kriminálkou se podařilo téměř po roce objasnit případ, při kterém...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 6 dnů
Chrudimsko – Rekonstrukce pověstného železničního mostu v nejdelší vesnici na Chrudimsku je zdárně u konce. V Holetíně, který se díky „...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Pardubický kraj − Policejní mluvčí Andrea Muzikantová předávala výzvu teplických kolegů, kteří pátrali po uprchlém vězni. Muž se prý mohl...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Po velmi dlouhé, téměř nekonečné době čekání vracejí se opět víkendové tipy. Je však jasné, že pomalý rozjezd je tím, co čtenáře neuvede v...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Když v červenci sanitka vyrážela do jednoho z chrudimských bytů s tím, že jeho obyvatel potřebuje ošetření, nikdo netušil, jak celá věc...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudimsko – Jen u facek neskončila výměna názorů mezi dvěma muži v jedné obci nedaleko Chrudimě. Hádka skončila zlomenými žebry a obviněním agresora...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Holetín/Včelákov - V pátek krátce před půl třetí odpoledne došlo poblíž Holetína u odbočky na Včelákov k dopravní nehodě s tragickým...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Holetín -  K požáru roubenky vyráželo do uvedené obce v neděli 27. září v 5.07 hodin devět hasičských jednotek, konkrétně...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Pardubice - Krajští kriminalisté, kteří mají na starosti zejména pátrání po hledaných i pohřešovaných osobách, mají za sebou úspěšný týden. V ...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Pardubice - Rodiny obou mladíků, kteří brutálně ubili bezdomovce, jsou z toho, co se stalo, zcela zhrouceny. Otec jednoho ze sadistů prohlásil,...Celý článek »