Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Velkolepá akce rekonstrukce kašny v ulici Víta Nejedlého se začala připravovat už v roce 2020, kdy proběhl průzkum za účelem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Vnitroblok sídliště Dr. Víta Nejedlého je snad obýván jen samými odpírači. Ne snad protikovidových opatření vlády, ale nápadů místní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Zeleně je prý ve městě příliš málo. Nebo je jí také až moc a doslova leze lidem do bytů. Záleží na tom, koho se tazatel ptá. Většina...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Až do 21. srpna letošního roku bude chrudimská firma Geogard pracovat na úpravách parkoviště za sportovní halou ve Sladkovského ulici. Jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Velkým tématem pro místní Piráty bylo před volbami zklidňování dopravy v ulici Na Ostrově. Už dnes zde řidič ke své nelibosti najde v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – O možném řešení nepříjemné dopravní situace Na Rozhledně Chrudimské noviny již informace přinesly. Jeden z tamních obyvatel dokonce vyrazil...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – O tom, že dopravní situace ve městě není úplně optimální, nepochybuje asi nikdo. Chybějící parkovací místa nutí řidiče odstavovat auta, kde...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – O tom, že prakticky jakékoliv volně přístupné dětské hřiště ve městě není jen místem, na němž se scházejí maminky se svými ratolestmi, ví...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Nejen podomní prodejci, ale i docela jiná sorta lidí se snaží přijít snadno k penězům na úkor důvěřivých a často i naivních obyvatel města...Celý článek »