Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim – Zlatou stezku, pěšinku lemující zvnějška Klášterní zahrady, považuje část Chrudimáků za oblíbenou zkratku. Zvláště v zimě však jde o...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kvůli opravám plynovodu v Novoměstské ulici, a s tím související uzavírkou, letos zdobí vánoční strom Resselovo náměstí o dva týdny dříve....Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Zlatá stezka prošla nákladnou rekonstrukcí spolu s Klášterními zahradami převážně z peněz Evropské unie před jedenácti lety za  více...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Prostor za Pardubskou fortnou rozkvetl do krásy. Tiskový úsek o tom hned informoval a přidal i povedené fotografie jak ze zahradnického...Celý článek »