Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - V pondělí 21. září se opět sejdou městští zastupitelé a budou mít na programu řadu více či méně zajímavých bodů. Jedním z těch, který by...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Fairtradový týden pořádá nyní manažerka Zdravého města a Místní agendy 21 a městská zastupitelka Šárka Trunečková (SNK-ED). Město se totiž...Celý článek »
vydáno před 10 let 49 týdnů
Chrudim - Dlouhou diskuzi vyvolal na pondělním zasedání zastupitelstva materiál, který už podruhé navrhoval přistoupení města ke skupině obcí, jež...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 dny
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 dny
Chrudim – Dotazník odhalil, co si myslí občané Chrudimi o svých politických zástupcích, pokud jde o kulturu. Zastupitele to dopálilo. V ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Vynese kandidáty SNK-ED jejich dosavadní působení na hlavní příčky oblíbenosti u voličů Chrudimi? Po e-mailových schránkách už sice...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Město takové významnosti a historického kulturního bohatství potřebuje něco, co by ho jednoznačně charakterizovalo a případným návštěvníkům...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – „Když zasedá parlament, nikdo si nemůže být jistý majetkem ani životem,“ říkal kdysi jeden americký učenec. Když zasedá chrudimské městské...Celý článek »