Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 3 dny
ČR – Šest univerzit v Praze, Brně, Olomouci, Hradci Králové, Ústí nad Labem a v Plzni obdrželo výhružný email, v němž pachatel, kterému je Policie ČR...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim - Na policisty se obrátila žena, které v posledních dnech dostávala nabídky od cizích mužů. Z počátku netušila, co to je za hloupý vtip....Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Příliš se spoléhal na omezené mentální schopnosti těch, kdo mu pronajali hrací automaty a neodváděl jim z nich celou tržbu....Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Na zdejším policejním oddělení si byl tento týden vyslechnout sdělení podezření z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Případy krádeží osobních aut nebo třeba jen některých jejich součástí patří v policejní práci k těm nejčastějším.Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Zdejší policie pátrá po muži, který zřejmě pozapomněl nastoupit do výkonu trestu.Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Zdejší policisté se zabývají případem 48letého chlapíka, který se rozhodl krást. V podvečerních hodinách se vloupal do dřevníku u...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Chrudim - Škoda za téměř devět desítek tisíc zůstala za zlodějem, který se „podíval“ do jedné z místních novostaveb.Celý článek »
vydáno před 9 let 23 hodiny
Chrudim - Na rušení nočního klidu, možná i schválnost si zdejším policistům stěžovala ve tři hodiny ráno místní žena. Z neznámého pachatele se ve...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Ztratit a nalézt lze všelicos. Od peněženky, po jízdní kolo nebo mobilní telefon. Místní oddělení Policie České republiky však nyní hledá...Celý článek »