Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 44 týdny
Proseč - Ve středu se na strážníky Městské policie ve Skutči obrátila místní žena s tím, že ji někdo před obchodem na náměstí. Dr. Tošovského  ...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Skuteč/Proseč - Chrudimská policie eviduje od začátku roku již téměř dvě desítky případů, které souvisejí s vloupáním do rekreačních objektů....Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Slatiňany - Chrudimská policie pátrá po zloději, který ukradl ze zaparkovaného auta tašku, ve které se ukrývalo téměř 120 tisíc korun.Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Chrast - Zdejší policejní oddělení se aktuálně zabývá pátráním po zloději, který si po vloupání do zde zaparkované mazdy odnesl tučnou sumu peněz....Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Ctětín/Proseč - Policie aktuálně vyšetřuje případ neznámého zloděje, který poblíž uvedené obce a uvedeného města v období od 27. do 30. března...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Chrudim - Policisté zdejšího obvodního oddělení se zabývají vloupáním do auta, ze kterého zmizela přes noc navigace. K události došlo v sídlišti Na...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Do jedné z místních prodejen se vydal 39letý muž, nikoliv však na obvyklý nákup. V jeho plánu bylo napakovat se zbožím a bez...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Chrudim -  Ve čtvrtek v podvečer volal pracovník ostrahy prodejny Penny Market, že sebrali jistému černochovi batoh, který je povrch...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Chrudim - V časných ranních hodinách bylo policii nahlášeno vloupání do auta zaparkovaného v Sečské ulici. Zloděj zřejmě potřeboval...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Proseč - Od úterý se chrudimská kriminálka věnuje vloupačce do jednoho z místních rodinných domů. Neznámý zloděj využil za bílého dne, že v...Celý článek »