Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – K nejpalčivějším problémům posledně konaného Desatera problémů města Chrudim očima zdejších občanů patřila rekonstrukce smuteční síně....Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim – Smuteční síň nedělá městu právě nejlepší reklamu. Stará známá věc, s níž se sice radnice snaží cosi dělat, moc se jí však nedaří....Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Městská rada na svém předposledním zasedání, které se konalo 15. května, schválila i další dodatek ke smlouvě s architektem Janem Třeštíkem...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – Místní radnici po několikerém „propírání“ kauzy dožilé smuteční síně v médiích podle všeho zdaleka nedochází trpělivost. S Pardubickým...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Poslední dokumenty ke schvalování stavebního povolení na rekonstrukci smuteční síně měli na stole městští radní. Souhlasili tak s tím...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - Rok se sešel s rokem a opět přichází mezi Chrudimáky na přetřes ostudný stav zdejší obřadní síně u hřbitova sv. Kříže. Už před rokem...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Chrudim - Radnice se vrací k záměru rekonstruovat smuteční síň. Podkladem k obnovenému jednání je studie architekta Jana Třeštíka...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 6 hodin
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 6 hodin
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 4 dny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »