Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V rámci projektu společnosti ČEZ „Vaše volba 2013“, který se týká osvětlování rizikových přechodů v České republice, byl v...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 4 hodiny
Chrudim – Město Chrudim pokračuje v plánování a ve výměně starého veřejného osvětlení za úspornější LED světelné zdroje. Vyhlašuje soutěž na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Když nebudou peníze, bude se muset svítit méně, nebo vůbec.  „Nerad bych, abychom třeba došli k závěru, že v listopadu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Sliby se prý mají plnit nejen o Vánocích, ale také alespoň před volbami. Toho si jsou vědomi i Chrudimáci, kteří měli obnovu kašny Brusel v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Ceny energií stoupají. I když při vyjednávání rozpočtu město Chrudim počítalo s navýšením cen za energie, takový nárůst nikdo nečekal....Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Priority jsou priority. Starosta František Pilný (ANO 2011) mluvil o vichřici už před volbami. V komentáři k návrhu rozpočtového opatření...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – O tom, že se některé stavební práce na území města neúměrně protahují, si štěbetají nejen vrabci na střeše, ale také mnozí Chrudimáci....Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Chrudim – Chodníky, chodníky a zase chodníky. Stezky pro pěší ve městě jsou mnohdy ve stavu natolik nevyhovujícím, že se pravidelně dostávají do...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Chrudim – Obyvatelé Moravské ulice si často připadají poněkud na okraji zájmu vedení města. Před třemi lety museli na své náklady likvidovat...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Začátkem volebního roku 2015 se mezi témata blízká srdcím místních politiků vrátil také Michalský park. V březnu se tu konalo plánovací...Celý článek »