Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 18 týdnů
Chrudim/Pardubice - Krajský radní Jaroslav Dušek (SPOZ), který si vzal za svou jednu z priorit, a to oživení železniční dopravy v regionu,...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Rosice nad Labem - V této pardubické místní části zažili dnes před devátou hodinou ráno lidé cestující po železnici nemilé překvapení. ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Většina obyvatel města má v živé paměti situaci, která nastala v okamžiku, kdy probíhala modernizace místního vlakového nádraží. Lokálky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Pardubice – Modernizace železničního uzlu v Pardubicích bude trvat od září 2020 do října 2024, s rozpočtem činícím více než 5 miliard korun. ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim/Pardubice - Správa železnic se chystá opravit propustek ve Slatiňanech na traťovém úseku směrem na Chrudim. České dráhy tak musejí na období...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim - Jízdami parních vlaků, historických motorových vozů „Hurvínek“ a také historického autobusu si v sobotu 5. října zájemci připomenou, že...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Praha/Chrudim - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) jednal v úterý 6. srpna v Praze s generálním ředitelem Správy železniční...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Pardubice - Zhruba tři měsíce je ve zkušebním provozu úsekový radar v ulici Generála Svobody v Rosicích, jehož nákup financovalo město. Zdá se, že...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
V roce 1845 byla zprovozněna železniční trať Praha - Olomouc a město Chrudim odmítlo být její součástí. Důsledky tohoto rozhodnutí se...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim/Pardubice – V krajském městě v minulých dnech začala velká přestavba přednádraží. Pro Chrudimáky z toho plyne ale i jedna příjemná skutečnost...Celý článek »