Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Kočí - Dnes před osmou hodinou ranní narazil řidič osobního auta Renault Clio do stromu. Nehoda, k níž došlo poblíž obce Kočí na silničním tahu...Celý článek »
vydáno před 10 let 29 týdnů
Seč - V pondělí před sedmou hodinou ranní byla hasičům nahlášena ze zmiňovaného města dopravní nehoda, při níž osobní auto skončilo ve stromě. „...Celý článek »
vydáno před 10 let 37 týdnů
Lázně Bohdaneč - Dnes po 12. hodině sem vyrážely tři jednotky hasičů likvidovat požár místní lakovny. Plameny začaly postupně „polykat“ vysoušecí pec.Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Lázně Bohdaneč - V sobotu ráno vyráželi hasiči k vážné dopravní nehodě, ke které došlo na silnici ze zmiňovaného města směrem na Rybitví. V...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Pardubicko - V úterý po celý den zaměstnávalo hasiče nevyzpytatelné počasí. Vyjížděli k zatopeným sklepům a hořícím stromům. Zhruba třicet minut poté...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Pardubice/Chrudim – Situace na místě je velmi náročná. Silně podmáčená zem a vydatný déšť komplikuje práci hasičům i dopravní policii. Policie stále...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 6 dnů
Chrudim – U domova seniorů bylo hned po ránu veselo. Hasiče zaměstnávalo vyprošťování auta, které sjelo nedopatřením do řeky Chrudimky. To se...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Hrochův Týnec/Stíčany – Ve středu ráno se stala v Nádražní ulici poblíž vlakového přejezdu u místního nádraží a firmy NIKA Logistic vážná dopravní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Návštěvníci sem můžou zavítat od dnešní půl deváté až do 17 hodin. Dnes na den svátku svatého Floriána, patrona hasičů, se koná v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – V chrudimské smuteční síni se bude v úterý v 11 hodin konat poslední rozloučení s bývalým velitelem čety požární stanice v Chrudimi, Karlem...Celý článek »