Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Koncem září se do města sjedou hasiči z celé České republiky, aby tu soutěžili ve vyprošťování osob z aut při simulovaných dopravních...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim/Včelákov/Borová - V sobotu ráno celý Pardubický kraj zasáhl pás oblačnosti se srážkami. Pás přecházel celý den naše území od severozápadu k...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Chrudim/Hlinsko - Silný nárazový vítr, který se ze čtvrtka na pátek prohnal Chrudimskem, se hasičům postaral o plné ruce práce. Hasiči vyráželi k...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Silný, nárazový vítr a teploty pohybující se kolem nuly a níže přidělává od včerejšího dne práci hasičům. Silný vítr ženoucí se od severu,...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Pardubice/Chrudim - Hromy, blesky a místy i kroupy doprovázené vydatným deštěm a silným povětřím, postupně zasáhly celou Českou republiku....Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Skuteč/Krouna/Předhradí - Sotva nastal první listopadový den, měli hasiči plné ruce práce. Postaral se jim o ni silný vítr, který se přehnal i přes...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim/Pardubice - Hasiči Pardubického kraje během neděle od půlnoci do 21 hodin zasahovali u 76 událostí. Zejména šlo o výjezdy k popadaným...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Proseč/Česká Rybná - Ve čtvrtek před čtvrtou hodinou ráno museli do této obce k požáru rodinného domku profesionální hasiči z Hlinska a jednotky...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »