Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 7 týdnů
Člověk někdy nestačí koukat, jak nekulturní mohou být lidé zodpovědní za kulturu ve městě. Dá se ještě pochopit, když se vánoční strom na Resselově...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Tradiční masopustní obchůzka s maškarou probudí život na Resselově náměstí v sobotu 1. března. Celé dopoledne je věnováno lidovým...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Březen slibuje svou pranostikou ne příliš přívětivé počasí, my už ale dobře víme, že tuto zimu nic není tak, jak by mělo být. Blíží se...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 4 hodiny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 1 týden 10 hodin
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Chrudim – Hned o dva kamerové body by se strážníkům městské policie hodilo rozšířit městský kamerový systém. V pondělí odpoledne vzala návrh Rada...Celý článek »