Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 19 týdnů
Krouna - Lupič s kuklou na hlavě a s nožem v ruce přepadl v pět hodin odpoledne zdejší benzinku. Po obsluze požadoval všechny...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 hodin
Chrudim - Hodinu po poledni měli místní policisté tu čest s 50letým opilcem, který úmyslně rozbil okno u Renaultu zaparkovaného poblíž vlakového...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudimsko – První loupečné přepadení na benzínové pumpě se stalo ve Skutči a druhé v Chrudimi.  Souhrou několika shodujících se indicií došli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Po předchozím upozornění Chrudimských novin na podvodné praktiky některých společností, které se snaží prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – V pátek vyjeli strážnicí uprostřed noci po stopě drzé posádce auta. Pokud skupinu lidí podle záznamů z městských kamer vypátrají, čeká ji...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubice – Zabezpečte si střechu. Může se jinak stát, že se vám na ni vyšplhají nezvaní hosté. V těchto dnech by se možná měli mít majitelé...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Pardubický kraj – Ve čtvrtek a v pátek se policie zaměřila v rámci avizované celorepublikové dopravně bezpečnostní akce na kontroly řidičů...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Pardubický kraj – Celý tento týden je ve znamení výstrah kvůli sněhu a silnému mrazu. A aby toho nebylo málo, celý čtvrtek a pátek se...Celý článek »