Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v pátek 4. prosince v 17:15 na přechodu pro chodce mezi budovou Atrium Palác Pardubice a...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Pardubice - Policie hledá svědky nehody, při níž řidička osobního auta ohrozila dvě ženy, které stály na chodníku.Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice - Na tísňovou linku 156 s žádostí o pomoc se obrátil jistý cizinec, neboť zjistil, že mu někdo v ranních hodinách naboural jeho...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Zderaz/Nové Hrady - Policie hledá svědky dopravní nehody, ke které došlo 12. července 2015 v 00:20 hodin mezi uvedenými obcemi. Uvedený úsek silnice...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Posetín/Cejřov - V neděli 24. května přibližně v době kolem 22. hodiny došlo na silnici číslo III/3061 v lesním úseku mezi zmiňovanými obcemi k...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Pardubice - V dopoledních hodinách volala na tísňovou linku městské policie žena, že její 88letý manžel, který se od rána choval velmi podivně,...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Pardubice - V pondělí v 14.53 hodin vyrážela jednotka hasičů k vážné dopravní nehodě, při níž se v Nemošické ulici střetla dvě...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Chrudim - V kritickou středu 13. března došlo na hlavním tahu na Pardubice k několika dopravním nehodám. Svůj podíl na tom měla uklouzaná...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Stolany - Na silnici ve směru na Morašice tady do sebe narazila dvě osobní auta. Řidička Renaultu Laguna zřejmě podcenila své schopnosti, na...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Pardubice - Policisté nezahálejí ani v tomto předvánočním čase a pokutují zjištěné přestupky o sto šest. Tentokrát se zaměřili nejen na...Celý článek »