Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Městský architekt Marek Janatka po 12 letech ve službách města Chrudim skončil a městská rada rozhodla o přípravě nového výběrového řízení. Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Ve středu prvního února vypíše město veřejnou zakázku na výstavbu knihovny v Topolské ulici, jejíž součástí bude i komunitní centrum a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Když město před lety od Sokolů získalo značně zanedbanou sportovní halu na Tyršově náměstí, bylo jasné, že jde do jisté míry o dar danajský...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Sportovní hala V Průhonech podle všeho skutečně vyroste. Zelenou projektu dali na svém posledním jednání městští zastupitelé, kteří se však...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – O dožilém centru sídliště U Stadionu bylo napsáno i namluveno dost. Rozpraskaný asfalt, uhnívající lavičky, opuštěné prostory po krámcích...Celý článek »
vydáno před 6 let 36 týdnů
Chrudim – Rekreační lesy jsou oblíbeným cílem turistů ať už místních nebo přespolních. I proto by radnice ráda měla v ruce nějaký materiál, který by...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Radostnou informaci teď vypustilo do světa vedení města. Studie řešící veřejná prostranství má svého tvůrce. Nejlépší cenu navrhli pražští...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – O umístění nafukovací sportovní haly v těsném sousedství krytého bazénu a kluziště Chrudimské noviny informovaly v minulém týdnu. Na...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim - Přestože město patří k těm zelenějším v celém Pardubickém kraji, najdou se v něm místa, kde stromy nerostou. Jedním z příkladů je třeba...Celý článek »
vydáno před 7 let 38 týdnů
Chrudim - Diskuse, kterou se opět podařilo rozvířit Michalu Jinochovi mladšímu, nabírá obrátky. Chrudimské noviny o reakcích na Jinochovy připomínky...Celý článek »