Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 23 týdny
Luže – Nedělní požár v Luži odhalil strach z planého poplachu a placení za výjezd. Bylo to ale zbytečné a  škody možná mohly být menší. ...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Luže - V pondělí v 07.10 hodin vyráželi profesionální hasiči z Chrudimi k nahlášené havárii osobního auta. „Jednalo se o osobní...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Luže - V úterý v 10.20 hodin vyjížděly čtyři hasičské jednotky k požáru, který vypukl v léčebně v Luži. K požáru došlo v...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Luže/Radim - V sobotu těsně po šesté hodině ranní vyráželi profesionální hasiči z Chrudimi a Vysokého Mýta, a také dobrovolní hasiči z Luže...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Luže - V pátek 2. ledna v 8.22 hodin došlo v uvedeném městě na Chrudimsku k požáru desetikilové propan-butanové lahve. Při demontáži...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Seč/Lukavice - K požáru rekreační chaty vyrážely před třetí hodinou ranní celkem čtyři jednotky hasičů, konkrétně profesionální hasiči ze Seče a...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Luže - K požáru stohu s balíky slámy směřovalo v úterý v 0.26 hodin celkem šest hasičských jednotek, konkrétně z Luže, Chrasti, Skutče...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Luže/Borová - Nánosy bahna a zatopené sklepy po průtrži mračen musely likvidovat profesionální i dobrovolné jednotky v pondělí 28. dubna po 14....Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Luže - V pondělí v osm hodin ráno vyrážely do tohoto městečka jednotky hasičů, kde v bytě na kuchyňském stole hořel adventní věnec.Celý článek »
vydáno před 12 let 4 dny
Pardubice/Luže/Chrast - Také v pondělí 26. března zasahovali hasiči Pardubického kraje u požárů porostu. Jen od 14.30 hodin do 20...Celý článek »