Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Strážníky městské policie byla zastavena a kontrolována 31letá řidička osobního auta značky Audi, přičemž důvodem bylo překročení rychlosti.Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Seč/Lázně Bohdaneč - Před časem z hladiny Sečské přehrady zmizelo šlapadlo se skluzavkou a jak se předpokládalo, někdo ho ukradl.Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Pardubice - Zdejší městská policie přijala oznámení, že ve městě se poflakuje jistý týpek, který by si měl odpykávat trest ve vězení. „Operační na...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice - Netrvalo to ani týden a už znovu, tentokrát policistům z Obvodního oddělení Pardubice 3, se z vloupání do mateřské školky,...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Lázně Bohdaneč - Dopravní policisté řešili po půl šesté ráno újezd od nehody a alkohol za volantem. Viníka pomohla vystopovat unikající kapalina na...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Chrudim - Dnes těsně před pátou hodinou ráno se u Herna baru Starý Mlýn v ulici Čs. partyzánů strhla rvačka. Na místě se sjela hlídka policie a...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Chrudim - Dopravní nehoda v Čáslavské ulici omezila v pondělí dopoledne plynulou průjezdnost a tak na místo vyráželi i strážníci, o jejichž...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Pardubice - V pořadí už čtvrté pokračování mělo ve čtvrtek u soudu projednání brutálního postupu dvou strážníků z Lázní Bohdaneč. Přestože...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim - V úterý v poledne informoval strážníky místní občan, že v ulici Pod Kopcem viděl trojici Romů, jak tam lezou do stavebních buněk, něco z...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Chrudim – Ve středu po 15. hodině otřásl sídlištěm Luguma závažný trestný čin. Došlo zde k loupežnému přepadení třiasedmdesátileté ženy. O to...Celý článek »