Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudimsko – Policejní mluvčí Dita Holečková upozorňuje všechny ženy, nejen z okolí, že na internetu řádí falešný podvodník vydávající se...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Ronov nad Doubravou - Pootevřené dveře stačily cizímu vetřelci, aby nenápadně vnikl do domu, kde se schoval do špajzu. Pak čekal, až majitelé z ...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Škoda za téměř devět desítek tisíc zůstala za zlodějem, který se „podíval“ do jedné z místních novostaveb.Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Třemošnice - Neznámý zloděj navštívil jednu z místních garáží. Hodilo se mu zřejmě vše, co zde našel. Majitel si škodu odhadl na takřka 20 tisíc...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice - Nemilé překvapení čekalo 39letou ženu, když zjistila, že na účtu jí chybí 19 tisíc korun. Na ty „sáhl“ zřejmě někdo cizí. Podle všeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Třemošnice - Na zdejším policejním oddělení si v těchto dnech vyslechnul 38letý muž sdělení podezření z přečinu krádeže. „Podezřelý měl v...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Ve středu přijali strážníci oznámení o krádeži televizoru, který zmizel z jednoho z chrudimských penzionů. Podle všeho si ji z...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Heřmanův Městec - O 64 tisíc korun okradl své prarodiče 25letý muž. Stíhán je za uvedenou krádež zdejší policií. „Podle všeho využil nepřítomnosti...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Hlinsko - Policisté zdejšího oddělení se aktuálně zabývají případem, kdy vlezlá a drzá žena nejprve oklamala důchodky a pak jí z bytu sebrala...Celý článek »