Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim/Podhůra - Další část trasy pro cyklisty vyznávající volnou jízdu terénem bude otevřena a předána do užívání už příští týden. Město totiž...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 5 dnů
Slatiňany – Tradiční vánoční jarmark bude probíhat ve dnech 30. listopadu, 7. a 14. prosince. Přijďte se podívat na vánoční ozdoby z Horního...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 6 dnů
Chrudim – V sobotu 17. června ve 14 hodin se v areálu kolem rozhledny Bára na Podhůře koná tradiční slavnost na závěr školního roku....Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim –  Promítání pohádky Zakletá jeskyně bude tentokrát pod širým nebem. Koná se v pátek 19. srpna ve 20 hodin v rekreačním...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – V sobotu 19. června ve 14 hodin začíná v rekreačním prostředí rozhledny Báry Svatojánská slavnost, která  každoročně uzavírá...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Že lidi formuje prostředí, ve kterém žijí, je známý fakt. Jaké prostředí ale formuje lidi z Chrudimi a okolí? Pojďme se společně podívat, jak to dnes...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim –  Sobota 12. září je na Báře vyhrazena již tradičnímu letnímu promítání rodinného filmu. V letošním roce pořadatelé vybrali film...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Víkend slibuje příjemné teploty a doslova záplavu nejrůznějších akcí. Stačí si jen vybrat, nebo taky nevybrat a „jet“ si po vlastní lince....Celý článek »