Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 13 hodin
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 2 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 dny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 1 den
Chrudim – Na strategických pozemcích od Správy železnic, o které město Chrudim aktuálně projevilo zájem, by mohlo vzniknout WC, parkoviště, dobíjecí...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 6 dnů
Chrudimsko/Kočí – Do hledáčku policie z pohotovostního a eskortního oddělení, která projížděla obcí Kočí, se dostal v pondělí odpoledne 21. srpna...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 3 dny
Chrudim – Časy se bohužel mění a s klimatickou změnou je potřeba péči o zeleň ve městech přizpůsobit. Některé stromy ale usychají i vinou špatně...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 hodiny
Chrudimsko – Ve středu 28. června před 15. hodinou byl vidět stoupat nad obcí Kočí černý dým v místech, kde je sběrný dvůr. Začala ale hořet...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Po mnoha stížnostech na kulturu cestování na chrudimském nádraží kvůli hlučným a vulgárním občanům bez domova se do věci vložilo i město...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »