Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Zdejší kriminálka dopadla 38letého zloděje, který má na svědomí hned několik případů vloupání do domů a v jednom případě i do mateřské...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Chrudim - Až desetiletý trest může čekat 36letého muže, kterého v těchto dnech začala stíhat zdejší kriminálka hned pro dva zločiny vydírání a...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim/Třemošnice - Chrudimské kriminálce se vydařil další velký úlovek. Zdejším pátračům se totiž podařilo vypátrat osobu, na kterou byl vydán...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice – Policie konečně převezla muže do věznice. Je ve vazbě v Hradci Králové. A hrozí mu ještě vyšší trest, než kdyby nastoupil hned.  Muž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Jednoho z nejhledanějších mužů Evropy, a sice z Chrudimska, zadrželi na letišti v těchto dnech kriminalisté. Hledaný muž se skrýval před...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Situace související s protipandemickým opatřením zkomplikovala příjmy nejednomu člověku a podobně na tom je 43letý muž, který údajně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim - Podvody na seniorech jsou problémem nejen v Pardubickém kraji. Pachatelé těchto činů jsou bezcitní, přesvědčiví a za své oběti si...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Dalšího vypečeného tatínka vyhmátli místní policisté. Snad vinou špatných životních osudů, snad laxností a nezájmem o vlastní děti. Ať už...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 dny
Chrudim – Policisté zdejší kriminální služby musí čas od času řešit větší i menší rodinná dramata. Nad mnohými případy zůstává rozum stát – lidé si...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – V úterý 19. září sdělila vyšetřovatelka chrudimské kriminální služby obvinění šestašedesátiletému muži, který je podezřelý ze spáchání...Celý článek »