Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 48 týdnů
Pardubice/Chrudim - Nastalo období, v němž se profesionální ale i dobrovolní hasiči musejí potýkat s častými žádostmi obyvatel o pomoc při...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Pardubice - Během pátečního dne vyrazilo dalších několik jednotek sboru dobrovolných hasičů obcí z Pardubického kraje do oblastí postižených...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim/Sobětuchy/Předhradí - Dopravní policie se obrací na svědky nehod, k nimž došlo v uplynulých dnech na silnicích Chrudimska, s žádostí o...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudim – U domova seniorů bylo hned po ránu veselo. Hasiče zaměstnávalo vyprošťování auta, které sjelo nedopatřením do řeky Chrudimky. To se...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 5 dnů
Chrudim – Návštěvníci sem můžou zavítat od dnešní půl deváté až do 17 hodin. Dnes na den svátku svatého Floriána, patrona hasičů, se koná v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Pardubický kraj – Policisté ve spolupráci s probační a mediační službou si chtějí připonenout Evropský den obětí trestných činů. V pravé poledne...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – V chrudimské smuteční síni se bude v úterý v 11 hodin konat poslední rozloučení s bývalým velitelem čety požární stanice v Chrudimi, Karlem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Luže – Nedělní požár v Luži odhalil strach z planého poplachu a placení za výjezd. Bylo to ale zbytečné a  škody možná mohly být menší. ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Slatiňany – Měli úspěšnou firmu na oblečení, ale bydleli jen dvacet kilometrů od vybombardovaného Kyjeva. Jejich domov, na  který měli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »