Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Jak dnes potvrdil uvolněný radní za Piráty Aleš Nunvář, kvůli udržení bezpečnosti bude muset nejspíš každý kámen ze zdi a schodů ven, aby...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Spory o odpověď na otázku, co dělat s domy ve vlastnictví města, nejspíše nikdy neskončí. Někteří místní politici by je rádi opravili a...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim - Rozhodnutí, zda začít podnikat, může být pro někoho otázka okamžiku, pro jiného to může trvat i několik let. Paní Regína Gauglitz říká, že...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - Stará známá pravda říká, že soukromý majitel je v případě nemovitostí pokaždé lepší správce než stát, potažmo obec. Toto pravidlo se...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Dřevěná kostka, která se objevila na Žižkově náměstí, je součástí projektu, který organizuje sdružení právnických osob podnikajících v...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Chrudim - Péče, kterou věnovalo bývalé vedení města nejrůznějšímu mobiliáři v lokalitách nedaleko centra, byla prapodivná. Příkladem může být...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Další prodej zanedbané nemovitosti ve vlastnictví města je na spadnutí. Po domu v Poděbradově ulici nebo vyhořelém bytu v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Chrudim - Radnice podle všeho zvolila ve správě svých domů zcela jiný směr a rozhodla se tento zatuchlý šatník řádně provětrat. Po prodeji Charvátovy...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - Víkendové radovánky nezůstávají především v centru města nezřídka bez následků. Občas se objeví rozbitý květináč nebo utržená cedule s...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Ve středu v 10.20 hodin se do služebny městské policie na Resslově náměstí dostavil muž, aby strážníkům oznámil, že nad Širokými...Celý článek »