Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Chrudim – Vrchní strážník Lukáš Dvořák potvrdil na území města Chrudim pobývání třech nových bezdomovců a zastupitel Jan Doucek informoval...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Pardubice – Poznáte cyklistu v červené bundě? Pardubičtí kriminalisté naléhavě prosí veřejnost o pomoc při jeho ztotožnění.Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Čas od času jsou zásahy policistů a strážníků spíše úsměvné. Nedáno lapený výtečník, který se rozhodl přilepšit si krádežemi v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim – Plovoucí kotva, bezdomovec v nepřirozené pozici, obligátní parkovačky. Strážníci městské policie zkrátka mnohdy zastupují jak „rychlou“,...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Když v červenci sanitka vyrážela do jednoho z chrudimských bytů s tím, že jeho obyvatel potřebuje ošetření, nikdo netušil, jak celá věc...Celý článek »
vydáno před 6 let 32 týdny
Chrudim – V neděli se strážníci městské policie opravdu nenudili. Kdo by očekával, že víkend patří nicnedělání a lenošným průjezdům autem po městě,...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Vedro k zalknutí občas pročísne pravá letní bouře. Ulicemi se pomalu plouží obyvatelé města, většina z nich svou aktivitu omezuje na dobu,...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Městu by se prakticky vyplatilo, kdyby mělo vyčleněnu jednotku strážníků městské policie, kteří by řešili pouze špatné parkování. V pondělí...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim – V neděli 16. října řešila městská policie nejen oblíbené parkování, ale též dva případy týkající se bezdomovců. V jednom z nich figuruje...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – V pondělí 10. října se strážníci mohli v poklidu věnovat sebevzdělávání, protože za celičký den museli vyjíždět pouze ke třem případům....Celý článek »