Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - V sobotu 20. srpna zveme všechny bikery a bikerky do Chrudimi. Hlavním organizátorem závodu je MTBC Manitou Chrudim Sokol Chrudim a MTBC I-...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Manitou Železné hory i letos startovalo na Resselově náměstí a cílová rovinka vyústila na Ploché dráze v Chrudimi. Pro cyklisty z blízkého...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Oficiálně je sjezd pískovcových schodů už dávnou minulostí. O proběhlém víkendu měla ale dle vyjádření vrchního strážníka Městská policie...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
I letos si našel již tradiční cyklistický závod Manitou Železné hory CARDION své příznivce a odpůrce. Stále se najdou občané, kterým totiž není...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Před sebou máme snad poslední opravdu horký den. Údajně by teploty měly vystoupit vůbec nejvýš v rámci celého roku. Ale kdo ví?...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Chrudim – Manitou Železné hory se stal ve městě již tradicí. Tradicí se však v souvislosti s těmito cyklistickými závody stalo i setkávání s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Chrudimsko - Jeden z nejstarších amatérských MTB maratonů v ČR je součástí seriálu Kolo pro život od prvního ročníku. Krásné technické trasy vedou...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Sobotní dopravní omezení a uzavírky, které s sebou přinesl další ročník cyklistické soutěže Kolo pro život Manitou Železné hory, pořádně...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim - Ve znamení osmiček se letos uskuteční již 22. ročník bikerského maratonu v Chrudimi. Jak jste si asi v titulku hned všimli,...Celý článek »
vydáno před 6 let 33 týdny
Chrudim - Jeden z nejstarších bikemaratonů na území České republiky se znovu výrazně přiblížil. Chrudim již 19. srpna 2017 ožije tradičním...Celý článek »