Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim/Ronov nad Doubravou - Dopravní policisté si více „posvítili“ na neukázněné řidiče. Během služby přistihli 18 řidičů při přestupku v...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice/Chrudim - Na území celého Pardubického kraje proběhly další z podzimních dopravně bezpečnostních akcí. Kontrala se zaměřila nejenom na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Pardubický kraj – Ve čtvrtek a v pátek se policie zaměřila v rámci avizované celorepublikové dopravně bezpečnostní akce na kontroly řidičů...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Páteční hokejové utkání mezi HC Dynamo Pardubice a HC Kometa Brno si vyžádalo zvláštní pozornost. Do bezpečnostního opatření muselo být...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Pardubice/Chrudim - Zatímco se lidé chystali na Vánoce, policisté se vydali na silnice v celém kraji, aby ve zvýšené míře dohlédli na řidiče.Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Pardubice/Holice - Dopravní policisté se v úterý více zaměřili na dodržování pravidel silničního provozu. Dvě desítky řidičů bylo nuceno pykat...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Pardubice - Policisté nezahálejí ani v tomto předvánočním čase a pokutují zjištěné přestupky o sto šest. Tentokrát se zaměřili nejen na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim/Hrochův Týnec – Ačkoliv radar v Hrochově Týnci byl nainstalován 7. července 2021, v plném funkčním provozu je až od 6. prosince 2021, jak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Po předchozím upozornění Chrudimských novin na podvodné praktiky některých společností, které se snaží prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Pardubice – Že je v Pardubicích o parkování nouze, opět prokázalo pořádání pouhých dvou velkých akcí naráz. Ve městě byl nebývalý rozruch a provoz, a...Celý článek »