Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Pardubice - V neděli 22. září pořádají zemědělci Pardubického kraje na Pernštýnském náměstí a na Komenského náměstí dožínkovou slavnost. Po celou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim – Prázdniny jsou u konce. Děti se těší do školy a rodiče na dny, kdy jim nebudou muset vymýšlet celodenní program. Jsou tu však i rodiče,...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chlumec nad Cidlinou - Hokejbalisté Heřmanova Městce nezažívají zrovna povedené období. Po porážce 0:5 v České Třebové nedokázali Ježci skórovat ani...Celý článek »
vydáno před 7 let 29 týdnů
Pardubice - Svátek všech milovníků jídla, řemesel či tradic je tu. Jako každý rok se na Pernštýnském náměstí a na Zámku Pardubice představí střední...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Pardubice - Město ožije v září a říjnu velmi bohatým programem. Kromě mnoha kulturních akcí nebude chybět ani sport. Tradičním vrcholem budou...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Chlumec nad Cidlinou/Chrudim - Hokejbalisté Chrudimi končí ve 2. Národní hokejbalové lize těsně pod vrcholem. Ve finále je totiž předčil soupeř z...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Heřmanův Městec - Závěr základní části druhé národní hokejbalové ligy se kvapem blíží a Ježci si připsali další dva důležité body. Díky nim se pevně...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Pardubice - Folklorní festival Pardubice – Hradec Králové zahájí přehlídku souborů 1. června na Pernštýnském náměstí v Pardubicích. Oblíbená...Celý článek »