Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Veselý Kopec - V sobotu 27. ledna se v prostředí muzea v přírodě na Veselém Kopci uskuteční první program roku 2024. Můžete zhlédnout...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Veselý Kopec – Slavnostně vyzdobené dřevěné roubenky od soboty 2. prosince přiblíží tradiční činnosti a obyčeje adventního období od poloviny 19...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 4 dny
Veselý Kopec – Program věnovaný bramborám se koná na Veselém Kopci v sobotu 7. října od 10 do 16 hodin. Přijeďte si připomenout tradice...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Veselý Kopec - Vybraní lidoví výrobci z celé České republiky, včetně výrobců oceněných titulem Nositel tradice České republiky nebo ...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Veselý Kopec – V sobotu 10. a v neděli 11. června  bude v provozu vodní obilní mlýn v areálu na Veselém Kopci. Program věnovaný...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 3 dny
Veselý Kopec/Hlinsko – Areál Veselého Kopce bude otevřen od 9 do 17 hodin, v sobotu 13. května se zde bude konat Hrnčířská sobota. Program...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 3 dny
Veselý Kopec – Od Velkého pátku 7. dubna do Velikonočního pondělí 10. dubna budou otevřeny interiéry roubenek na Veselém Kopci. Najdete zde ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Veselý Kopec – V sobotu 4. února se v prostředí muzea v přírodě na Veselém Kopci u Hlinska po dvouleté pauze uskuteční první program...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Veselý Kopec – Ve vánočně vyzdobených chaloupkách uvidíte, jak slavili Štědrý večer výměnkáři v polovině 19. století i jak vypadaly ozdoby z bílé...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – V našem regionu se k velikonočním svátkům váže mnoho tradic. Ty letošní Velikonoce se opět odvíjejí s jiným, a hlavně chudším, scénářem....Celý článek »