Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi zvládli nejdůležitější utkání dosavadní jarní části a v souboji prvního s druhým vyprášili Vltavín. Před vlastními...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Praha - Vltavín s Chrudimí patří každoročně k týmům České fotbalové ligy, které okupují její horní patra. A stejně tomu je i letos, před...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim - Jarní mizérie chrudimského týmu i nadále trvá. Již čtyři zápasy v řadě se týmu Pavla Jirouska nepodařilo zvítězit a získal pouhé dva body....Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Promarněné dvoubrankové vedení proti Domažlicím, dvě inkasované branky v závěru utkání proti Dobrovici rázem srazily pohodu chrudimských...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Praha - Fotbalisté Chrudimi prožívají složitý začátek České fotbalové ligy, v těžkém losu zamířili po porážce s Jirnami do Vltavína, kde přišla další...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Praha - Chrudimští fotbalisté mají za sebou úvodní ligové zaváhání v roce 2016. Pro první velkou bodovou ztrátu museli zamířit na hřiště pražského...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Praha - Po domácím zaváhání s Královým Dvorem čeká chrudimské fotbalisty další složitý oříšek. Souboj prvního a třetího týmu bude na programu v...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Ani v sedmém zápase letošní sezóny nepoznali chrudimští fotbalisté, stejně jako Vltavín, příchuť porážky. Oba celky se ve vzájemném zápase...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Praha - Venkovní zápas na pražském Vltavíně chrudimským fotbalistům nevyšel, svěřenci trenéra Pavla Jirouska po nevydařeném prvním poločase podlehli...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - 0:4. Přesně takové má po dalších penaltách skóre chrudimské mužstvo, které ještě nedokázalo soupeře ve střeleckém rozstřelu porazit. Proti...Celý článek »