Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Keře před domy číslo popisné 790 a 791 na Palackého třídě zmizely. Tohoto smutného faktu však hbitě využili někteří řidiči a uvolněný...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim - Stížnosti míří v současnosti na hlavu šéfa městských sportovišť Luďka Marouska. Lidem se totiž nelíbí přerostlé stromy a keře, které v...Celý článek »
vydáno před 2 dny 6 hodin
Chrudim - Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 1 týden 17 hodin
Chrudim – Po opravě zpomalovacího pruhu a zkolaudování lávky L 03 u letního stadionu mezi ulicemi V Průhonech a Na Ostrově dopravní uzavírky skončily...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 3 dny
Chrudim – Občané neměli šanci se na situaci připravit, protože je nikdo nevaroval dopředu. Tiskový úsek města Chrudim až dnes dopoledne oznámil další...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 17 hodin
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 16 hodin
Chrudim – Na Borzně se dnes dopoledne rozezvučely pily. Technické služby Chrudim tu pod drobnohledem techničky Kateřiny Jánské (ODS) prováděly podle...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 17 hodin
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 3 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 3 dny
Chrudim – Pouhý měsíc už jen zbývá do otevření zbrusu nového kluziště, které se právě buduje na místě starého skateparku. Ředitel Sportovních areálů...Celý článek »