Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Dříve věčně nespokojený kverulant, dnes mlčící politik s konstruktivními záměry. Takový je neuvolněný místostarosta Roman Málek (Koalice...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubický kraj – Rytmus Východní Čechy (RVČ) nabízí lidem se znevýhodněním pomoc s hledáním a udržením zaměstnání na otevřeném trhu práce, rovněž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Pardubice – Město chce využít dotace z Norských fondů na projekt, který vychází z dokumentu Zranitelnost města Pardubice vůči vysokým teplotám....Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – S partnerskými městy je poměrně obtížné pořízení. Jak již Chrudimské noviny několikrát informovaly, bývalá velkolepá spolupráce s...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Drammen - Zástupci Pardubického kraje na závěr své pracovní cesty jednali s guvernérem regionu Buskerud, který sousedí s hlavním...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Neuvolněný místostarosta Roman Málek (Koalice pro Chrudim) se v diskusi pod jedním z článků Chrudimských novin vyjádřil v tom smyslu, že „...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Vyhledávání nových a perspektivních partnerských měst dle všeho vázne. „Na triku“ má tuto agendu šéf komise pro zahraniční vztahy rady...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Takzvaný „zákon o střetu zájmů“ děsí jak regionální, tak republikové politiky. Hejtman Pardubického kraje, Martin Netolický (ČSSD)...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Partnerská města, která v současné době udržují přátelské kontakty s východočeskými Athénami, zná asi každý. Svidník, Olešnica, Motovu a...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy rady města podle svého předsedy Romana Málka (Koalice pro Chrudim) nezahálí. Stále hledá nového partnera ze...Celý článek »