Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Kruhový objezd za nemocnicí významně usnadnil dopravu na nově vybudovanou první část obchvatu města. Přestože řidiči nejprve kritizovali...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v pátek 4. prosince v 17:15 na přechodu pro chodce mezi budovou Atrium Palác Pardubice a...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Počet a umístění přechodů pro chodce ve městě bude stále „kamenem sváru“ mezi chodci, řidiči aut a městskými úředníky. Mnohde by totiž...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Na velké změny se teď musejí připravit malí předškoláčci a především jejich rodiče, kteří využívají služeb školky v ulici Na Valech. Město...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Množství a rozmístění přechodů pro chodce nikdy nebude takové, jak by si všichni chodci přáli. Jedním z krizových míst bez přechodů je...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Rozporuplný se zdá být tvrdý zákrok policisty v civilu proti chodci, který se odvážil jít na červenou. Chtěl ho zastavit a tak ho...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Pardubice - Krátce po poledni došlo u přechodu pro chodce na křižovatce Sukovy třídy s ulicí U Stadionu a Sladkovského, ke střetu osobního auta...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 dnů
Chrudim - Na nebezpečný přechod přes silnici si v současnosti stěžují někteří z obyvatel největšího chrudimského sídliště U Stadionu. U...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Chrudim - Novoměstská ulice prošla v minulém roce kompletní opravou. Byl při ní vyměněn dožilý asfaltový povrch a upraveny kanály. Bohužel, do...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Chrudim - Práce na novém přechodu pro chodce na Masarykově náměstí pomalu, ale jistě finišují. Nad vozovkou se objevily zbrusu nové lampy, proudy...Celý článek »