Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Opilec za volantem zhatil dodržení slibovaného termínu plného znovuotevření zrekonstruovaného železničního přejezdu v ulici Obce...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Chrudim - Chrudimská policie pátrá po autě a jeho řidiči, který v ulici Obce Ležáků na tamním železničním přejezdu poškodil závoru.Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Chrudim - Dnes jen pár minut po půlnoci oznámila strážníkům obsluha čerpací stanice OMV, že v ulici Obce Ležáků, nedaleko od nich, směrem k...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 7 hodin
Chrudim – Občané neměli šanci se na situaci připravit, protože je nikdo nevaroval dopředu. Tiskový úsek města Chrudim až dnes dopoledne oznámil další...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 5 dnů
Chrudim – Mělo platit, že od 11. března až do 15. července, než se tu usadí nová lávka, se bude jezdit ulicí V Průhonech podle světelné signalizace v...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 9 hodin
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Kvůli opravám plynovodu v Novoměstské ulici, a s tím související uzavírkou, letos zdobí vánoční strom Resselovo náměstí o dva týdny dříve....Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »