Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim - Opilec za volantem zhatil dodržení slibovaného termínu plného znovuotevření zrekonstruovaného železničního přejezdu v ulici Obce...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Chrudim - Chrudimská policie pátrá po autě a jeho řidiči, který v ulici Obce Ležáků na tamním železničním přejezdu poškodil závoru.Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - Dnes jen pár minut po půlnoci oznámila strážníkům obsluha čerpací stanice OMV, že v ulici Obce Ležáků, nedaleko od nich, směrem k...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Kvůli opravám plynovodu v Novoměstské ulici, a s tím související uzavírkou, letos zdobí vánoční strom Resselovo náměstí o dva týdny dříve....Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Pokud jste byli v pondělí odpoledne nakupovat do Penny Marketu v ulici Obce Ležáků, možná jste si všimli slovní potyčky na tamním...Celý článek »