Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim - Dne 22. ledna 2017 zastavili a kontrolovali policisté v Chrudimi pětašedesátiletého řidiče osobního vozu Ford. Dopravního přestupku se...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim – V Chrudimi byla přestěhována zkušební místnost ze Široké ulice do budovy městského úřadu. Od 7. listopadu jsou žadatelé o...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Auto stojící v zákazu zastavení zaujalo hlídku měststké policie, která projížděla zrovna kolem. Rozhodně nechtěla nechat uvedený...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Slatiňany/Kunčí - V pondělí před třetí hodinou ranní vyrážely složky integrovaného záchranného systému k havárii osobního auta značky BMW. To...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Úhřetice - Do policejních statistik přispěl další opilý řidič, který při kontrole nadýchal 1,73 promile. Jednalo se o 33letého šoféra, který...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Když někdo usedne za volant i přesto, že má uložen trest zákazu činnosti, spočívající v zákazu řízení motorových vozidel, měl by také...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Skuteč - Takřka nekonečný je „boj“ policie s opilými řidiči. Vypovídá o tom i jeden z posledních případů, kdy policejní hlídka kontrolovala ve...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Půlnoční jízdu červeného fordu po městě, přerušila policejní hlídka, která se rozhodla auto zastavit a zkontrolovat. Za volantem seděla...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Tuněchody/Chrudim/Heřmanův Městec - O prodlouženém víkendu se na Chrudimsku „bumbalo“ jak o život. Na tom by nebylo zase tak nic neobvyklého, kdyby...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Seč - V dostatečném předstihu před „pomlázkovým“ pondělkem se to v médiích hemžilo informacemi o tom, jak policisté budou v tento den...Celý článek »