Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 10 týdnů
Bošov - V nočních hodinách narazila policejní hlídka z chrasteckého obvodního oddělení  v Bošově na Chrudimsku na 33letého opilce...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Slatiňany/Kunčí - V pondělí před třetí hodinou ranní vyrážely složky integrovaného záchranného systému k havárii osobního auta značky BMW. To...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Rabštejnská Lhota - V neděli před 19. hodinou vyráželi dopravní policisté na silnici z Chrudimi na Rabštejnskou Lhotu. Důvodem byla havárie...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Úhřetice - Do policejních statistik přispěl další opilý řidič, který při kontrole nadýchal 1,73 promile. Jednalo se o 33letého šoféra, který...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Pracoviště zdejší dopravní policie navštívil třiadvacetiletý muž, aby si tu vyslechnul a převzal sdělení podezření z přečinu ohrožení...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Počáply/Pardubice -  K dopravní nehodě policejního auta s BMW došlo v prvních minutách nedělního dne v Počáplech na Pardubicku.Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim/Medlešice - Už od pátečního dne měla dopravní policie napilno. Během víkendu řešili nejen u dopravních nehod ale i v rámci silničních...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Pardubice - Kolem třetí hodiny odpoledne narazila policejní hlídka v jedné z místních ulic na 32letého řidiče Škoda Felicie, který krátce...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Skuteč - Zdejší policisté aktuálně stíhají 38letého řidiče pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky, za který ho soud může poslat až na jeden...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Skuteč/Proseč - Městská policie Skuteč působí podle slov svého velitele v Proseči již rok a za tu dobu dopomohla připravit o řidičský průkaz už...Celý článek »