Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim/Podhůra - Od čtvrtka 26. dubna bude v Rekreačních lesích Podhůra otevřena nová stavba - kryté ohniště, kde bude možné za dodržení...Celý článek »
vydáno před 12 let 18 týdnů
Chrudim/Podhůra - Unikátní rozhledna Bára v místní části Podhůra láká stále více návštěvníků. Vyplývá to z informace ředitele Městských lesů Chrudim...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 5 dnů
Chrudim – V sobotu 17. června ve 14 hodin se v areálu kolem rozhledny Bára na Podhůře koná tradiční slavnost na závěr školního roku....Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim –  Promítání pohádky Zakletá jeskyně bude tentokrát pod širým nebem. Koná se v pátek 19. srpna ve 20 hodin v rekreačním...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Město vypisuje nové výběrové řízení na ředitele a jednatele Městkých lesů Chrudim. Se současným ředitelem se ale dle vyjádření starosty...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – V sobotu 19. června ve 14 hodin začíná v rekreačním prostředí rozhledny Báry Svatojánská slavnost, která  každoročně uzavírá...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Mnoho radosti a spoustu lehce adrenalinových zážitků. To jsou vzpomínky, které mají uživatelé lanového parku v městských lesích. Nové však...Celý článek »