Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Profesionální hasiči si v těchto dnech v rámci taktického cvičení v jedné ze zdejších firem procvičovali zdvihání rozměrných a...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Seč/Lukavice - K požáru rekreační chaty vyrážely před třetí hodinou ranní celkem čtyři jednotky hasičů, konkrétně profesionální hasiči ze Seče a...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Sobětuchy - Dnes ve 03.20 hodin vyráželi chrudimští hasiči do zmiňované obce, odkud jim byla nahlášena havárie osobního auta se zraněním řidiče.Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Sobětuchy - V neděli v půl desáté dopoledne se strážníkům dostala informace o výskytu podezřelých individuí, zřejmě pytláků, u místního...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Sobětuchy - V pondělí po 18. hodině upozornil strážníky místní obyvatel na to, že u jejich rybníčku je nějaký „cizák“, který tam zřejmě bez...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim/Pardubice - Během pondělního dopoledne se hasiči ani na chvíli nezastavili. V podstatě do všech bývalých okresů Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Sobětuchy -  V sobotu v časných ranních hodinách, přesněji v 02.38 hodin, zde likvidovalo rozsáhlý požár celkem sedm hasičských...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Seč/Jeřišno - První únorové odpoledne neskončilo příliš šťastně pro 40letého muže, který si zašel zabruslit v Jeřišně u Seče na místní rybník....Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Chrudim/Sobětuchy V pondělí v 9.30 hodin zasahovali profesionální hasiči u dopravní nehody na silnici vedoucí z Chrudimi do obce Sobětuchy...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 4 hodiny
Chrudim – Vojenský újezd Hradiště je v tomto týdnu obsazen příslušníky 43. výsadkového pluku. Výcvikový prostor v Karlovarském kraji, kterému se mezi...Celý článek »