Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim - Tématické jarmarky na Resselově náměstí v Chrudimi patří k akcím, které už řadu let pravidelně vyhledává velké množství...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrast – Poslední únorová sobota patřila v Chrasti tradičnímu masopustnímu veselí. Na náměstí se konal jarmark, vyhrávala kapela Klondike, vařilo se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Nadcházející víkend neslibuje ani sníh a velký mráz, ani veskrze jarní počasí. Půjde o dva dny, jež přinesou ten druh počasí, na nějž si...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Míčov a Sušice – Vesnické masopustní veselí prožijete v sobotu 8. února v malebném zákoutí jihozápadního kraje Chrudimska na hřebeni...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudimák Jiří Zmítko si našel lék na naši uspěchanou dobu a trochu si ji zpomalil ruční tvorbou dekorativních i užitých předmětů. Jeho profesní...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Víkend před námi, únor za námi. Kdo by ještě nebyl syt plesů a masopustu, má možnost svůj hlad ukojit i v tyto nadcházející volné dny....Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim – Prázdniny končí „jarním“ víkendem. Pokračuje nám doba masopustních obchůzek, plesů a veselic. Vydrží-li vysoké teploty, můžeme běžky zase...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Konec ledna, nebo začátek března? Teploty za okny připomínají spíše ty, které panují začátkem jara. Popeleční středa je tu za chvilku,...Celý článek »