Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudimsko – Kriminalisté zatím nikoho neobvinili, ale střelná zbraň byla na místě zabavena. Nad tím, co se odehrálo včera v 11:36 nedaleko Hrochova...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Konec ledna, nebo začátek března? Teploty za okny připomínají spíše ty, které panují začátkem jara. Popeleční středa je tu za chvilku,...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Sotva nám skončily Vánoce, začíná plesová sezóna. Kdo nemá příliš v lásce tanečky v noblesní a často docela chladné atmosféře, jíž přináší...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim – Čemu mohou být věnovány tipy z přelomu ledna a února? Samozřejmě opět převážně plesům a tancovačkám. Tento poslední víkend je jich v okolí...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Plesová sezóna je stále v plném proudu, proto nezbývá, než se přizpůsobit a naleštit lakýrky, zašít volánky a povolit kalhoty. Tento víkend...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Lukavice/Výsonín - Chrudimští profesionální hasiči vyjížděli v pátek v 10.55 hodin k nehodě osobního auta s nákladním. Ke srážce...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Pardubice/Čeperka/Lukavice - Hasiči v Pardubickém kraji likvidovali během pátečního dne hned několik požárů. Jen za dopoledne vyjížděli k ...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim - Na víkend nás údajně čeká bohatá sněhová nadílka, takže volba programu pro dva volné dny bude asi jasná. Odklízení sněhu z chodníků...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Seč/Lukavice - K požáru rekreační chaty vyrážely před třetí hodinou ranní celkem čtyři jednotky hasičů, konkrétně profesionální hasiči ze Seče a...Celý článek »