Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 25 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Záchranná stanice a ekocentrum Pasíčka pro divoká zvířata v Boru u Skutče, kterou před 25 lety zřídil Český svaz ochránců přírody,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Lidé chovají doma všemožnou zvěř. Psy, kočky, rybičky, hady, ještěrky...prakticky vše, nač si lze vzpomenout. Poněkud nezvyklé by však bylo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – V dnešní době už se garáže někdy pronajímají i k jiným účelům, než je parkování auta, třeba i k ubytování těm, kteří by jinak skončili bez...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Proseč/Pasíčka – Ekocentrum a záchranná stanice Pasíčka realizuje ekovýchovné programy a současně se ve venkovní expozici areálu můžete seznámit...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Proseč/Bor u Skutče – Záchranná stanice a ekocentrum Pasíčka funguje a pomáhá divokým zvířatům už dlouhá léta. Od té doby, co ale musí mít kvůli...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Jedná se o jeden z místních evergreenů. Patří do stejné skupiny, jako opravy městských domů, rekonstrukce sportovní haly a neustále...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Nepoužívaná auta lze zlikvidovat nejrůznějším způsobem. Existují dokonce firmy, které vozy vykupují a následně z nich použijí náhradní díly...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – O zanedbané a rozpadající se kašně v parčíku u hotelu Centrál Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Několikrát se také vedení města...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim – Září nám začalo, léto nejspíše pomalu končí. Díky Bohu za déšť, který přináší tolik potřebnou vláhu do naší přírody. O víkendu nás čeká...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Předvolební sliby jsou jedna věc a povolební realita věcí docela jinou. Než město najde finance na rekonstrukce parčíků a fontánek, bude...Celý článek »