Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Informace, že vodní kolo na historické budově, kde nyní sídlí Restaurace Růžek na mlýně, vzbudila u našich čtenářů velkou pozornost. ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Vodní kolo na bývalém Polívkově mlýně v ulici Čs. partyzánů se po letech konečně dočká generální opravy. Mlýnské kolo čeká generální oprava...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Nákupní horečka skončila pro muže za zamčenými dveřmi prodejny. Štěstí, že měl u sebe nabitý telefon a podnikatel zrovna nejel na...Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim/Nasavrky/Veselý Kopec - Celý kraj zasáhla smutná zpráva o odchodu výjimečného člověka, zakladatele skanzenu na Veselém Kopci, prvního...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim - Letošní Cenu starosty města obdrží Luděk Štěpán, zakladatel skanzenu na Veselém Kopci a zachránce mnoha památek nejen v Chrudimi, ale...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Chrudim - Až napodruhé se v pondělí podařilo strážníkům nalézt zraněnou kočku, která se měla podle svědků pohybovat v ulici Čs. Partyzánů....Celý článek »
vydáno před 12 let 6 týdnů
Chrudim - Rozčílený obyvatel ulice Čs. partyzánů volal v sobotu po 19. hodině strážníkům, že přijel autem domů a nemůže zajet s vozidlem do domu,...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Chrudim - Obsluha restaurace v ulici Čs. partyzánů volala strážníkům, že tady jeden z hostů odmítá zaplatit útratu a neví si s ním rady....Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Chrudim - V sobotu 25. února od devíti hodin ráno se koná v restauraci Alfa v ulici Čs. partyzánů 15. ročník Policejního mariáše, který pořádají...Celý článek »