Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Ve středu 25. ledna se strážníci městské policie prakticky nezastavili. Řešili i špatné parkování, na nějž tak rádi a často upozorňují...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Čtvrtek 9. června nebyl jen dnem, kdy se blíží víkend a ve vzduchu byly cítit dva dny nicnedělání, ale také čtyřiadvacet hodin tvrdé a...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Začátek letních prázdnin je ve městě už po 64 let symbolizován zahájením festivalu loutkového divadla, kterým je Loutkářská Chrudim....Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Trhová Kamenice - V neděli krátce po 17. hodině byl hlášen ze silnice číslo I/37  poblíž zmiňovaného městyse střet s lesní zvěří. Byla...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Orel - Od konce ledna hledá majitelka svého sedmiletého bígla, který se jí ve zmiňované obci zaběhl a doposud se jí ho nepodařilo najít .Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Nasavrky/Libáň -  Dopravní policisté sem vyráželi k  nehodě, při níž došlo ke střetu projíždějícího auta se srnou. Řidič audiny se jí už...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Chrudim - Ve středu krátce po deváté hodině ráno bylo strážníkům oznámeno, že ve Václavské ulici se pohybuje zmatená srna. Strážníci vyrazili ihned...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Chrudim - V pondělí před 15. hodinou volala strážníkům pracovnice ubytovny U Krkavce, že je tam muž, který se domáhá ubytování, avšak nemá se k...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Sobětuchy/Chrudim - Ve čtvrtek po 7. hodině přijali strážníci oznámení od náhodné kolemjdoucí, že se k ní cestou od Sobětuch do Chrudimi přidal...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - V neděli v podvečer oznámila strážníkům pracovnice ubytovny U Krkavce, že před ubytovnou je nějaký cizí muž, který jí a další...Celý článek »