Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 25 týdnů
Sobětuchy/Chrudim - Dnes před druhou hodinou ranní upozornil strážníky anonymní ženský hlas, že ze Sobětuch odjíždí opilý řidič a pravděpodobně...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 3 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 8 hodin
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Ulice Dr. Milady Horákové projde v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR rozsáhlou rekonstrukcí od kruhového objezdu u nemocnice, přes most...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Rekonstrukce ulice České, úsek Družstevní až Topolská, dospěla po mnoha měsících do zdárného konce. Zítra se tu plně obnoví provoz. Na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim –Výstavní síň Vodních zdrojů Chrudim, U Vodárny 137, prezentuje zajímavý soubor o historii zkoumání Železných hor. Vystaveny jsou mapy tohoto...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Rabštejnská Lhota – Zříceniny středověkých hradů vyvolávají u návštěvníků zcela oprávněně zvláštní emocionální kouzlo. Na každém kousku...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Sobětuchy – Většina obyvatel má stále v živé paměti záplavy z roku 2007 a 2010. Dokončení protipovodňových opatření, kterými se rozšíří a prohloubí...Celý článek »