Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim - Souboj první Chrudimi s druhým Benagem vítěze nenašel. Poprvé v letošní sezoně se mezi těmito dvěma celky zrodila remíza, tu však hosté...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Devětadvacátý květen roku 2016 byl v Chrudimi velmi dlouhý. Právě v tento den celek ERA-PACKu Chrudim potřetí porazil ve finálové sérii...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Zruč nad Sázavou - Plný autobus chrudimských fanoušků hnal celé utkání ERA-PACK kupředu, jejich podporu chrudimští hráči tentokrát potřebovali více...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Zruč nad Sázavou - Vítězství 6:4 přiblížilo chrudimské futsalisty k zisku dvanáctého titulu v historii klubu. Nyní se svěřenci brazilského trenéra...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Chrudimští futsalisté pod vedením brazilského trenéra Cacaua mají za sebou vstup do finálové série, která může přinést již dvanáctý titul...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - O tom, že se bude v letošním finále nejvyšší futsalové soutěže na co dívat, bylo jasné již dávno předem, než se vůbec hráči Chrudimi a...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Praha - Porážka ze druhého finálového vystoupení ve slavistickém Edenu se neopakovala, chrudimský šampion mohl znovu slavit! Proti domácí Slavii si...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim - Třetí finálové utkání mělo v chrudimské sportovní hale úžasnou diváckou kulisu, v taktické bitvě se tentokrát daleko více dařilo...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim - Finálová série je v plném proudu a v obrovském tempu pokračuje do svého závěru! Utkání číslo tři přinese v Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Praha - V prvním utkání finálové série dokázala Slavia na východě Čech umazat tříbrankové manko a dotáhnout zápas do penaltového rozuzlení, v...Celý článek »