Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 1 den
Pardubicko – Seniorka (69) se zadlužila pod vidinou rozvíjení vysněného vztahu, který navázala na internetu. S údajným Američanem, který měl léčit...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 1 den
Chrudimsko – Není to žádná neznámá praktika. Probíhá po telefonu. Říká se tomu vishing. Podvodné volání, které nemá nic společného s tím, když se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Pardubický kraj – Policie vydala naléhavé upozornění, aby si lidé prověřovali podvodné telefonáty z banky pod záminkou bezpečného uložení peněz do...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Většina místních supermarketů nepříliš úspěšně bojuje s parkováním aut těch řidičů, kteří současně nejsou i zákazníky daného obchodu....Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – „Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne“. O pravdivosti tohoto rčení se nyní přesvědčil třiadvacetiletý mladík, který...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu zahájili policisté ze zdejší kriminální služby trestní stíhání třiatřicetiletého muže, který je podezřelý ze spáchání...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Kdo by neznal „doktora Blažka“, tedy muže, jenž pod nejrůznějšími záminkami loudí peníze na benzín. Kdo by také neznal partičku Rumunů,...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Rozsáhlou síť podvodníka, jenž operoval jak na Chrudimsku, tak na Slovensku, odkryli převážně policisté z chrudimské hospodářské kriminálky...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Podvodník na útěku, policisté v pohotovosti. Místní kriminalisté pátrají po výtečníkovi, který nasliboval hory doly, inkasoval zálohy a...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Čtyřicetiletý muž, který se vydal „na nákupy“, byl pracovníkovi ostrahy jistého nákupního centra dost dobře povědomý. Nápadně se totiž...Celý článek »