Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Až na třetí finálový zápas si Chrudim schovala nejlepší výkon celé série a po vítězství 5:2 se může radovat z triumfu v Poháru Vladimíra...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Ačkoliv vstupovali chrudimští hokejisté do derby s Hlinskem z prvního místa jako velcí favorité, hned úvodní utkání ukázalo, že nic...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chotěboř - V Chrudimi se slaví velký úspěch! Místní hokejový klub mužů totiž dokázal vyhrát základní část krajské hokejové ligy a do vyřazovacích...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Chrudim - V nedělním hokejovém střetnutí zavítala do Chrudimi Polička, která držela krok pouze první polovinu střetnutí. Nakonec se z toho vyklubalo...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - Hokejisté v krajském přeboru zažívají vynikající vstup do nového ročníku. Po výhře nad dalším silným soupeřem vládnou společně s Českou...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Chrudim - Poprvé v nové sezóně se museli chrudimští hokejisté smířit s porážkou. Zimní stadion totiž vykradla Česká Třebová, která rozhodla o své...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Chrudim - Minulou středu se měl na chrudimském zimním stadionu uskutečnit mistrovský zápas mezi domácí Chrudimí a hosty z Litomyšle. Duel byl nakonec...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Česká Třebová - V prvním utkání tohoto kalendářního roku získala Chrudim další tři body do tabulky, když svoje vítězství pečetila rozdílovou...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Ledeč nad Sázavou - Základní část se vysokým tempem blíží ke svému konci, Chrudimským se podařilo vybojovat další bodový zisk. S poslední Ledčí se v...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Domácí neporazitelnost stále trvá. Chrudimští hokejisté si jako dalšího vzali na paškál Poličku, kterou smetli ze stolu v poměru 7:0 hlavně...Celý článek »