Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – I když fotbalgolfové hřiště funguje v Chrudimi od 1. června 2018 a za tu dobu si získalo svoje stálé návštěvníky, někteří o tomto...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 dnů
Chrudim – Chrudimští strážníci se můžou díky všímavému oznamovateli pochlubit úspěšným zásahem v zahrádkářské kolonii u Ploché dráhy, kam...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Koalice Starostové a nezávislí a TOP 09 jde do komunálních voleb v Chrudimi společně.  Někdejší člen ODS, Erik Jahnický, přestoupil do...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Příchylnost některých zdejších politických špiček k dobrovolným hasičům je dobře známá. Nejspíše právě proto dlouhá léta nejen že...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Manitou Železné hory i letos startovalo na Resselově náměstí a cílová rovinka vyústila na Ploché dráze v Chrudimi. Pro cyklisty z blízkého...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - V pátek před 22. hodinou se strážníkům ozvala žena s tím, že na spojovací silnici směrem od Sobětuch - Vrcha k Ploché dráze našla...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Heřmanův Městec - Policistům zdejšího oddělení se podařilo v minulých dnech dopadnout dva zloděje, kteří mají na svědomí krádež kabelů a dalších...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim - V pondělí odpoledne si strážníkům postěžoval místní obyvatel, že se někdo na Ploché dráze zbavil nepohodlného odpadu a vlastně tam...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Již tradičně se v okolí Chrudimi koná cyklistický závod Manitou Železné hory České spořitelny. A stejně tomu bude i letos, avšak přijdou i...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim - V úterý po 13. hodině upozornila strážníky pracovnice městského úřadu, že na Resslově náměstí se objevil nějaký stan, přestože žádná...Celý článek »