Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 6 dnů
Chrudimsko – Buď se na Chrudimsku začíná rozmáhat nový nešvar, nebo se policie až podezřele často zajímá zrovna o řidiče vozů značky Fabia....Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudimsko – O druhém lednovém víkendu se policisté v regionu zaměřili na řidiče pod vlivem alkoholu a návykových látek. Přestože takovým přistiženým...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Sednout za volant opilý, to může provést snad jen člověk s nedostatkem soudnosti. Přesto takové výtečníky potkávají policisté prakticky...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudimsko – Opilci, ochmelkové, nezodpovědní lidé. S těmi, jimž není hloupé usednout po vypití nějaké té skleničky za volant, se museli republikoví...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - Nedělní oslavy se pořádně protáhly pro čtyřiadvacetiletého mladého muže. Krátce nad ránem, ještě než kohouti ohlásí nový den, skončila jeho...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - V pondělí 16. května si strážníci městské policie konečně mohli odpočinout po náročné víkendové službě. Za celý den se totiž podle všeho...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Na tísňovou linku městské policie zavolal 74letý muž, který uvedl, že byl svědkem toho, jak řidič osobního auta najel na chodník. Dále si...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Nová Ves/Rohozná/Chrudim - Policisté z Dopravního inspektorátu v Chrudimi uzavřeli týden starý případ autonehody, k níž došlo mezi obcemi Nová Ves a...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Hlídka republikové policie zastavila a kontrolovala ve městě krátce po půlnoci řidiče osobního vozidla značky Saab. Podle všeho mu ale...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim/Nový Dvůr/Chotěnice - Dopravní inspektorát v Chrudimi zjistil po čase z laboratorního výsledku rozboru krve, že čtyřicetiletý šofér vozu...Celý článek »